Razvijamo in načrtujemo

Razvoj izdelkov iz pločevine

Področje izdelkov, ki so izdelani iz pločevine ali pa so pločevine njihov sestavni del je ogromno. Tipični predstavniki izrezanih in upognjenih pločevin so: 

  • ohišja strojev in naprav
  • konstrukcijski deli vozil
  • nosilci
  • prezračevalni, hladilni in grelni sistem
  • estetski dodatki
  • arhitekturni vključki

Specializirani smo za 3D izris izdelkov iz pločevine. Iz 3D modelov izvlečemo razvite 2D formate za laserski izrez in pripravimo programe za nadaljnje krivljenje pločevin.

 

Konstruiranje zahtevnih površinskih modelov

Vašo začetno idejo razvijemo in pripeljemo do končnega 3D modela na podlagi katerega bomo lahko izdelali končen produkt.

Ukvarjamo se z oblikovanjem in 3D modeliranjem industrijskih izdelkov. Oblikujemo zunanje (proste) površine izdelkov ter pripravimo modele za izdelavo orodij.

 

Načrtovanje konstrukcij

Ukvarjamo se s 3D modeliranjem in izdelavo strojnih konstrukcij. Konstrukcije izdelamo in tudi zmontiramo.

 

3D vizualizacije modelov

Z naprednimi računalniškimi programi vizualiziramo želene poglede 3D modelov. Z računalniško pridobljenimi fotografijami lahko izdelamo kvalitetne predstavitve naših idej in rešitev ter jih tako na odličen način predstavimo stranki ali naročniku.

 

Prisluhnemo vašim željam in zahtevam glede razvoja vašega izdelka ali sistema. Skupaj poiščemo možne rešitve in postavimo temelje za začetek razvoja.  

Skozi fazo razvoja oblikujemo rešitev, ki bo izpolnila vaše zahteve in pričakovanja.

Načrtujemo proizvodne sisteme, uredimo končno dokumentacijo in z vami sodelujemo pri vpeljevanju izdelka na trg oz. njegove fizične uporabe.

Close Menu